Familiedag Mercurius BBC jaar

Op 21 november wordt de familiedag voor alle eerstejaars BBC georganiseerd! Het is de mogelijkheid om je familie en vrienden je studie en de universiteit beter te laten kennen. Zo kunnen ze een kort hoorcollege volgen van een vak dat je hebt gevolgd.
Daarnaast kijken we vooruit naar de komende studiejaren. Handig als er momenten zijn waarin je je familie/vrienden mee wil laten denken in de keuzes die je gaat maken: zo weten zij waar je mee bezig bent en wat de keuzes zijn. Verder vertellen de studieadviseurs over de inhoud van het tweede jaar (onder andere de specialisatiekeuze). Afgestudeerden komen ook langs om te vertellen over hun ervaringen tijdens en na hun studie.
Tussen de verschillende rondes door zal er koffie en thee geschonken worden, zal een lunch verzorgd worden en zal er na afloop een borrel zijn. Het zal plaatsvinden in het Forum op de campus.

Je moet je op twee manieren inschrijven: op de website en via deze link

Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit ga je er automatisch mee akkoord dat er foto’s en/of filmpjes van je gemaakt kunnen worden die gepubliceerd kunnen worden op onze website. Voor vragen/opmerkingen hierover kun je altijd mailen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Evenement boeken

deelname
Beschikbare Kaartjes: Onbeperkt
Het deelname-ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

nov 21 2020

Tijd

10:15 am - 4:15 pm

Kosten

€7.00

Locatie

Forum
Droevendaalsesteeg 2
Categorie
REGISTREREN
QR code

Recente reacties

  Reactie verzenden

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  nl_NLDutch
  en_GBEnglish nl_NLDutch