Familiedag Mercurius BBC jaar

Op 21 november 2020 wordt de familiedag voor alle tweedejaars BBC georganiseerd! Het is dé mogelijkheid om je familieleden je studie beter te laten kennen. Zo kunnen ze korte hoorcolleges volgen van vakken die je hebt gevolgd. Daarnaast kijken we vooruit naar de komende studiejaren. Handig als er momenten zijn waarin je je familie mee wil laten denken in de keuzes die je gaat maken: zo weten zij waar je mee bezig bent en wat de keuzes zijn. Verder vertellen de studieadviseurs over de inhoud van het tweede jaar (onder andere de specialisatiekeuze). Afgestudeerden komen ook langs om te vertellen over hun ervaringen tijdens en na hun studie. Het zal allemaal plaatsvinden in Theater Junushoff, Wageningen. Vanwege de coronacrisis is het tot ons verdriet niet mogelijk om tussendoor koffie en thee of een borrel achteraf aan te bieden op de familiedag. Er wordt echter wel een verassingsborrelpakket voor thuis aangeboden! Om het dagje Wageningen compleet te maken, zal er een boekje klaarliggen met een overzicht van leuke activiteiten in Wageningen en omgeving.

Inschrijving vindt plaats via deze website. Het is de bedoeling dat u zich of voor het ochtendprogramma (11.00-12.30), of voor middagprogramma (13.30-15.00) inschrijft. Om drukte te voorkomen en om rekening te houden met de maatregelen tegen het coronavirus, kunnen studenten maar maximaal 2 familieleden mee nemen naar deze familiedag.

Voor alsnog rekenen we op een fysieke familiedag zoals hierboven staat beschreven. Door de onzekere tijden is er echter een kans dat dit niet mogelijk is. Mocht dit gebeuren, niet getreurd dan zal alles online plaatsvinden en krijgt iedereen een borrelpakket toegestuurd. Onze excuses dat we jullie niet meer zekerheid kunnen bieden dan dit! We gaan allemaal hopen op het beste. In ieder geval zien we jullie de 21ste of dit nou online of fysiek is. Wij hebben er hartstikke veel zin in. Tot dan!

Het evenement is aan de gang.

De kaartverkoop van s afgelopen!
De kaartverkoop van s afgelopen!

Datum

okt 28 2021

Tijd

11:30 am - 3:00 pm

Locatie

Theater Junushoff
Plantsoen 3, Wageningen
Categorie

Organisator

FamiliedagCie
E-mail
[email protected]
QR code

Recente reacties

    Reactie verzenden

    nl_NLDutch