Gzicht Lunchworkshop Consultancy

Let op: Deze activiteit is alleen voor Nederlandse masterstudenten
Op 2 oktober komt Gzicht naar Wageningen tijdens de lunch. Je maakt kennis met het bedrijf, doorloopt een case en na afloop wordt een lunch verzorgd. Als je dieetwensen/allergieën hebt geef dit dan voor donderdag 24 september door. Aangenaam! Wij zijn gzicht, een team van gedreven adviseurs met verschillende expertises. gzicht helpt jouw organisatie in de zorg, het onderwijs of bij de overheid de snelheid van veranderingen bij te houden en complexe vraagstukken op te lossen. In deze workshop beginnen we bij de analyse aan de hand van een casus uit de praktijk. Door middel van deze casus leer je iets over financiën, bedrijfsvoering en de mens in het proces. Wij gaan graag met jullie aan de slag om een manager thuiszorg te helpen bij zijn strategische uitdagingen.

Let op: Deze activiteit is alleen voor Nederlandse masterstudenten. Ben je in je 3e jaar van je bachelor bachelor en lijkt het je interessant om mee te doen? Mail dan naar [email protected] en wie weet mag je ook komen. Heb je dieetwensen/allergieën en wil je mee lunchen? Mail dan voor 24 september naar [email protected].

Belangrijk:
– houd 1,5 meter afstand
– blijf thuis bij klachten

Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit ga je er automatisch mee akkoord dat er foto’s en/of filmpjes van je gemaakt kunnen worden die gepubliceerd kunnen worden op onze website. Voor vragen/opmerkingen hierover kun je altijd mailen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

De kaartverkoop van s afgelopen!

Datum

okt 28 2021

Tijd

12:15 pm - 1:45 pm

Locatie

Theater Junushoff
Plantsoen 3, Wageningen
Categorie
QR code

Recente reacties

  Reactie verzenden

  nl_NLDutch