Jumbo

 

Werken bij Jumbo 
Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Heb jij het Jumbo DNA in je?

Samen:  Respect en aandacht voor elkaar. We zijn open en eerlijk. Samenwerken en elkaar helpen wanneer nodig.

Ondernemen:  We zien en benutten kansen, nemen graag initiatief. Werken met passie en gedrevenheid, maar ook  kostenbewust.

Winnen:  We willen de beste zijn en er alles aan doen om van onze klanten echte fans te maken.

Wil jij een indruk van ons hoofdkantoor? Check dan deze jobclip!

Jumbo Supermarkten heeft diverse interessante stages & vacatures voor Mercurius leden!

Hier een overzicht van de stages & vacatures:

Strategische meewerkstage (Marketing en Data)

Meewerk Stage 7EVEN Consulting Data & Analytics

JUMBO Meewerk Stage Assortimentsmanagement Cluster Drinks

JUMBO Meewerk Stage Assortimentsmanagement Cluster Slagerij

JUMBO Meewerk Stage Assortimentsmanagement Cluster Zoete Impuls

JUMBO afstudeerstage Assortimentsmanagement Cluster DKW Maaltijden – Unit Diner

Over Jumbo Supermarkten 

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 670 supermarkten, acht Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo het nieuwe gemakswinkelconcept Jumbo City, waarin het elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place combineert. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland.

 

E-mail: pim.demol@jumbo.com

Website: www.jumbowerkt.nl / www.jumbo.com

Contactpersoon: Pim De Mol

nl_NLDutch