Meewerk stage offline Marketing België

De snelst groeiende omnichannel supermarkt van Nederland & België! Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou.

Wie zijn wij?
Jumbo Supermarkten is een Nederlands familiebedrijf met een rijke ondernemerstraditie, dat al meer dan 95 jaar bestaat. Elke dag opnieuw doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100 procent tevreden klanten. Want dat is waar het bij Jumbo om draait. Dat doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en leveranciers. Mét aandacht voor onze omgeving, want we willen een goede buur zijn, nu en in de toekomst.

Ook in 2020 gaan we nieuwe vestigingen openen in België. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven stagiaire met een passie voor offline marketing.

Offline marketing is nog steeds een essentieel onderdeel van onze marketing mix want voor een omnichannel organisatie als Jumbo is het belangrijk dat we de klant via alle relevante kanalen inspireren, informeren en helpen. De totale winkelbeleving, zowel offline als online, staat hierbij centraal.

Als offline marketing stagiaire binnen het Marketing team ondersteun je de marketeers bij de werkzaamheden voor de offline campagnes en kanalen (t.v., print, …) van Jumbo België. Dit doe je door o.a.:

 • Het marketingplan te vertalen naar concrete (offline) campagnes;
 • Samen te werken met de nodige externe partijen waaronder reclamebureaus en drukkerijen;
 • Mee te werken aan verschillende campagnes rond de winkelopeningen; en campagnes voor het najaar en de kersperiode:
  • Vaste en tijdelijke signings laten opmaken
  • Openingsfolder coördineren
  • Fotoshoots organiseren voor de openingscampagne én voor de themacampagnes rond kerst
  • Coördinatie van OOH rond een opening of thema
  • Meehelpen aan de opmaak van verschillende marketingmaterialen.

Het betreft een stage vanaf september 2020 voor de duur van tenminste 3 maanden en minimum 4 dagen per week.

We hebben niet te veel gezegd, toch? Je ziet: in deze stage waarbij je zowel vanuit Brasschaat (BE) als Veghel (NL) zult werken is elke dag een avontuur.

Dit zoeken wij in onze stagiaires:
Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen, en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

En verder…
… ben je een (minimum) tweedejaars hogeschool- of universiteitsstudent in de richting van Marketing of Communicatie.
… heb je affiniteit met online marketing.
… ben je zelf actief op social media.
… neem jij initiatief en kom je met nieuwe ideeën.
… ben je creatief en heb je gevoel voor beeld en taal.
… heb je een pro-actieve werkhouding en werk je planmatig.
… kan je snel en nauwkeurig werken en houd je van aanpakken.
Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En – minstens zo belangrijk – dit mag jij van ons verwachten:
Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees.

We vragen veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Goede initiatieven worden beloond, jouw zelfstandigheid wordt gewaardeerd en je kunt het verschil maken in de markt voor Jumbo. Daarnaast is Jumbo ambitieus en groeit hard. Hierdoor ontstaan er elke dag weer nieuwe kansen die jij kunt grijpen. Want….Jumbo, daar gebeurt het!

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Meer informatie?

Pim de Mol
Recruiter

+31(0)6 12 78 36 59

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch