NRG Office Junior Supply Chain professional – Utrecht

Zorg jij ervoor dat alle puzzelstukjes in de Supply Chain feilloos in elkaar overlopen? Producten met gemak de band afrollen en met dezelfde vaart in de schappen terecht komen? En weet jij met jouw enthousiasme, kennis en gedrevenheid resultaat van binnenuit te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we graag in je zien

Jij bent leergierig en niet bang om in het diepe te springen. Met jouw kennis en enthousiasme voor Supply Chain zoek jij de grenzen van jouw opdracht op, om zo meerwaarde te creëren voor onze opdrachtgevers. Dit houdt in de je naast jouw operationele verantwoordelijkheden, aandacht hebt voor het maken van (proces)verbeteringen. Met jouw sociale instelling ben jij snel onderdeel van het team en weet je jouw mede interim collega’s te vinden voor het sparren over Supply Chain.

Must-haves voor deze functie:

  • Je hebt een HBO of WO diploma op zak in de richting Bedrijfskunde, Logistics management of Supply Chain management;
  • Je bent bereid maximaal 1 uur te reizen vanaf je woonplaats;
  • Je bent een harde werker en vindt gezelligheid minstens zo belangrijk!

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een productiebedrijf in de Food & Industry. Denk aan organisaties als Jumbo, Mars of Jacobs Douwe Egberts. Niet alleen grote spelers maar ook een kleiner familiebedrijf in de regio behoort tot de mogelijkheden. Op basis van je profiel en persoonlijkheid kijken we samen welke opdracht(gever) het beste bij jou past.

Je wordt onderdeel van een groep professionals die het maximale uit Supply Chain willen halen. Vanuit onze kantoren in Nijmegen en Zwolle faciliteren we je in je werk en staat er altijd een warme kop koffie of een koud biertje voor je klaar.

Samen met jou stippelen we jouw loopbaan uit faciliteren we coaching, cursussen en opleiding om jouw ambitie waar te maken. Tijdens jouw opdracht komt jouw Resource manager bij je langs. Daarnaast organiseren we Connect avonden waar jij met jouw NRG-Office collega’s kennis kan delen en kan sparren over de Supply Chain. Om met elkaar in verbinding te blijven (en voor de nodige ontspanning) organiseren we leuke borrels en gaan we jaarlijks samen op skivakantie.

Wat ga je doen?

Als interim Supply Chain professional doe je in korte tijd veel ervaring op bij verschillende bedrijven in de Food & Industry. Denk aan een opdracht waarbij je jezelf ontwikkelt tot Supply Chain Specialist en leert te werken met een specifiek ERP-systeem. Of groeit in de rol van Supply Chain planner waarbij je steeds de juiste afstemming zoekt met verschillende interne en externe (bv. klanten) contactpersonen.

Samen met jou stippelen we jouw loopbaan uit en faciliteren coaching, cursussen en opleiding om jouw ambitie waar te maken. En, ook niet geheel onbelangrijk, mét de zekerheid van een vaste baan.

Wat ga je doen?

Als Supply Chain professional krijg je de kans om mee te werken aan Supply Chain processen bij verschillende bedrijven in de Food & Industry. Zo breid je de kennis, die je tijdens je studie of eerste baan opdeed, snel uit.

Het merendeel van onze projecten zijn operationele Supply Chain rollen zoals Supply Chain planning, Productieplanning en Customer Service. Waar je als Planner de planning bewaakt en zorgt voor de juiste bevoorrading, zorg je als Customer Service ervoor dat logistieke stromen optimaal verlopen en klanten en stakeholders tevreden zijn.

Benieuwd naar hoe de werkdag van een Supply Chain Professional bij NRG-Office eruit ziet? Check onze blogs onder het kopje ‘het werk van’.

Waarom zou je reageren?

Je wordt onderdeel van een groep enthousiaste Supply Chain professionals die het maximale uit Supply Chain willen halen. Daarnaast kun je rekenen op een salaris tussen €2.400 en €2.600 per maand. Vanuit NRG-Office bieden we je goede begeleiding, zodat je direct een vliegende start maakt. We faciliteren coaching, cursussen en opleiding om jouw ambitie waar te maken.

Tot de essentials van deze functie behoren een iPhone 8 met onbeperkte belbundel en een leaseauto met tankpas, zodat jij optimaal je werk kunt doen.

Wil jij in contact komen met NRG Office? Stuur dan een mailtje naar pr.mercurius@wur.nl

nl_NLDutch