De leukste boodschap! Dat is waar het om draait bij Jumbo. De afdeling Brand, Marketing & Digital zorgt ervoor dat klanten in de winkel, online en tijdens events ervaren wat de leukste boodschap is. Ook het aantrekken van nieuwe klanten en het nog leuker maken van boodschappen doen is de verantwoordelijkheid van de afdeling Marketing.

Begin 2020 hebben we daarom onze nieuwe klantprogramma Jumbo Extra’s gelanceerd. Hiermee leren we onze klanten nog beter kennen en kunnen we hen persoonlijker benaderen. Wil jij bijdragen aan de doorontwikkeling van dit programma met een hele grote impact op onze winkels en klanten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als stagiair(e) bij Jumbo werk je volop mee in het interdisciplinaire team (o.a. Data & Analytics, Marketing en Sales & Operations). Je krijgt dus een breed beeld van de diverse afdelingen die binnen Jumbo bestaan en krijgt de kans om voor een strategisch project vanuit verschillende afdelingen mee te lopen.

Als stagiaire marketing en data werk je met jouw brede blik en inzicht aan:

 • Het analyseren van winkelresultaten
 • Het ondersteunen in online marketing
 • Het meedenken bij briefings richting winkels
 • Het meedenken over verdere kansen en verbetermogelijkheden ten aanzien van inzichten en winkelexecutie
 • Het ondersteunen in marketingcampagnes/persoonlijke aanbiedingen
 • Het ondersteunen in projectmanagement

 

Naast dat jij beschikt over het unieke Jumbo DNA, is het belangrijk dat:

 • Je een WO student bent en een opleiding volgt in de richting van Marketing Research of Marketing Management met sterke affiniteit met analytics
 • Je een proactieve houding hebt
 • Je een professioneel, leergierig en in het bijzonder energiek en enthousiast bent
 • Je beschikt over een goede communicatieve en schriftelijke (Nederlandse) vaardigheden
 • Je goed bent in Excel en Powerpoint of bereid bent om dit (verder) te ontwikkelen
 • Je beschikbaar bent voor de duur van 4-8 maanden (start- en einddatum in overleg te bepalen, bij voorkeur start half januari 2021)

Wat heeft Jumbo jou te bieden?

Bij Jumbo vind je geen baan, maar een loopbaan. En dat is precies wat wij je bij Jumbo bieden. Een leuke stage bij een ambitieus en ondernemend familiebedrijf. Waar je wordt uitgedaagd om te groeien. Om te winnen. Om samen te bouwen aan de grootste en leukste supermarkt van Nederland met een enorme passie voor onze klanten die wij elke dag de leukste boodschap bezorgen. Van samen winnen en successen vieren, tot de fijne en open bedrijfscultuur in het Brabantse Veghel.

 

Goed werk verdient natuurlijk een goede beloning, maar Jumbo biedt je meer dan een goede stagevergoeding. Wij vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit en het naar je zin hebt bij je stagebedrijf. We investeren daarom volop in jou en je persoonlijke ontwikkeling door middel van:

 • Een meer dan marktconforme stagevergoeding van €350 per vier weken
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy
 • Bij ons zit je aan het stuur van je ontwikkeling en daarom krijg je veel vrijheid en ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven.

Word ondernemer van je eigen carrière en solliciteer als stagiair Marketing en Data. We doen ons best om zo snel mogelijk contact met je op te nemen en een sollicitatiegesprek in te plannen. Heb je nog vragen over de vacature of de functie, twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met je vragen.

 

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Meer informatie?

Pim de Mol
Recruiter

+31(0)0413-380200

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch