Carrière

Het vinden van een passende stage of vacature is niet altijd makkelijk. Mercurius kan je daarbij helpen! Onze acquisitie commissie staat in contact met vele bedrijven die graag met jou als student in contact komen. Ben je benieuwd wie deze bedrijven zijn? Op onze vacatures & stages pagina vind je meer. Ook kun je tijdens de jaarlijkse Business Week kennismaken met onze partners. 

Vacatures en stages

Op deze pagina vind je stages en vacatures bij diverse bedrijven in heel Nederland, zodat jouw carrière vliegend van start gaat.

 

Sponsoring

Wilt u ook in contact komen met ruim 900 studenten? Mercurius Wageningen heeft een groot bereik onder (aankomend) bedrijfswetenschappers, economen, consumentenwetenschappers en marketeers. 

De leden van Mercurius Wageningen kenmerken zich door een grote diversiteit aan studierichtingen en interesses, maar hebben als gemeenschappelijke deler dat ze actief en maatschappij betrokken zijn. Studenten van Wageningen Universiteit kenmerken zich door uitstekende “skills” op het gebied van samenwerking en onderzoeksvaardigheden. Samen resulteert dit in een oplossingsgerichte aanpak die elke organisatie net dat beetje extra geeft voor een garantie op succes!

Wilt u uw organisatie graag bekend maken onder onze leden? Dan kunt u contact opnemen met onze director of Public Relations ([email protected]). Er zal dan samen met u gekeken worden op welke manier uw doelstellingen het beste gehaald kunnen worden!

Heeft u een vacature of stageplek die door onze studenten vervuld zou kunnen worden, neemt u ook daarvoor gerust contact met ons op (via [email protected] of d.m.v. het contactformulier op de website).

Vacatures

Bekijk hier vacatures en stages bij diverse bedrijven in heel Nederland

Voor bedrijven

De leden van Mercurius Wageningen kenmerken zich door een grote diversiteit aan studierichtingen en interesses, maar hebben als gemeenschappelijke deler dat ze actief en maatschappij betrokken zijn.…