Acquisitie

Voor het organiseren van leuke en interessante activiteiten heeft Mercurius geld nodig. Dit komt voor een groot deel uit contributie inkomsten en overheidsbijdragen. Al het geld dat hiernaast nodig is om leuke en leerzame activiteiten te realiseren komt uit samenwerkingen. Het is de taak van de Acquisitie om samen met de Director of Public Relations deze samenwerkingen tot stand te brengen. Hiervoor belt en mailt de Acquisitie verschillende bedrijven om Mercurius te promoten en interesse te peilen voor mogelijke samenwerkingen.

Bedrijvenweek
Naast periodieke activiteiten organiseert de Acquisite elk jaar de ‘Bedrijvenweek’. Gedurende deze week zal er elke dag een activiteit zijn waarbij bedrijven een interessante workshop geven, informatie over stagemogelijkheden of een rondleiding door hun gebouw. Deze activiteiten zijn heel gevarieerd en interessant voor alle studenten, of zij nou BBC, BEB of MME volgen.

Customer Relastionship Management
Een andere taak van de Acquisitie is om het “Customer Relationship Management” programma (CRM) bij te houden, en toegankelijk te maken voor andere commissies. In dit programma staan contacten van Mercurius die commissies kunnen gebruiken voor het organiseren van verscheidene activiteiten. Hiervoor wordt elk jaar een CRM cursus georganiseerd.

Commissieleden
Myrthe Rouschop – Voorzitter
Fay van Emmerik – Algemeen lid
Otke Esmeijer – Algemeen lid
Anne-Ying Telders – Algemeen lid

Meekijkend bestuurslid: Myrthe Rouschop

Contact opnemen via [email protected]