Sophie van Bon – Voorzitter

Ik ben Sophie van Bon, 21 jaar en tweedejaars student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Komend halfjaar zal ik de functie van secretaris en vice-voorzitter vervullen. Dit houdt in dat ik alle mails beantwoord, het ledenbestand actueel houd en verantwoordelijk ben voor het contact met leden. De reden dat ik een bestuursjaar ga doen is dat ik zo veel mogelijk leden wil leren kennen (corona-proof natuurlijk ).

Hiervoor ben ik lid geweest van de AIDcie en nu ben ik voorzitter van de familiedag commissie. Daarnaast zit ik in de onderwijscommissie en ben ik lid bij SSR-W. Komend jaar zal ik ook meekijkend bestuurslid zijn bij de FoodCie en de familiedag commissie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen veganistisch te koken met vrienden en alle koffietentjes van Wageningen uit te proberen!

Hopelijk zie ik jullie snel bij een van de activiteiteiten van Mercurius! Jullie kunnen mij ook altijd bereiken via de mail: [email protected]

Otke Esmeijer – Secretaris/Vice-voorzitter

Hoi allemaal! Mijn naam is Otke Esmeijer, ik ben 20 jaar oud en zit nu in het tweede jaar van de bachelor Economie en Beleid. Het komende half jaar vervul ik de rol van secretaris en vice-president van het bestuur van Mercurius. Dat houdt in dat ik veel bezig zal zijn met het ledenbestand en de mailbox. Stuur mij dus vooral een mailtje als je vragen hebt 🙂 In mijn eerste jaar in Wageningen en bij Mercurius ben ik begonnen bij de Eerstejaarscommissie en dit jaar ben ik in de Axie gegaan. Onder andere geïnspireerd door mede-commissieleden besloot ik om de uitdaging aan te gaan en te solliciteren voor het bestuur. Wat mij zo leuk leek aan een bestuursjaar, is de interactie met de leden en commissies en de mogelijkheid om ideeën voor de vereniging tot uitvoering te gaan brengen. Naast vergaderen en borrelen met mijn medebestuursleden, houd ik ook van hardlopen en sporten met mijn ploeggenootjes van Argo. Ik kijk uit naar mijn bestuursjaar en naar heel veel leuke activiteiten!

Lukas Jannink – Penningmeester

Ik ben Lukas Jannink, 18 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn bacheloropleiding Economie & Beleid. Na een jaar in de eerstejaarscommissie te hebben gezeten wist ik zeker dat ik het leuk vond om actief betrokken te zijn bij de studievereniging. Mede om die reden ga ik aankomend jaar de bestuursfunctie van penningmeester van Mercurius aannemen. 

Als penningmeester betreft mijn functie alle financiële zaken van Mercurius, zoals facturen, subsidiëring en andere geldzaken. Daarnaast is het mijn taak om een steun in de rug te zijn voor commissieleden die penningmeester zijn, wanneer dat nodig blijkt. 

Ik kijk uit naar aankomend jaar en hoop velen van jullie te mogen ontmoeten tijdens activiteiten. Voor vragen of opmerkingen zijn jullie welkom om te mailen of langs te komen in ’t Hok!

 

 

 

Anne-Ying Telders – Director of Human Resources

Hoi! Ik ben Anne-Ying Telders, 21 jaar, tweedejaars bedrijfs-en consumentenwetenschappen met als specialisatie consument. Dit komende jaar vervul ik de functie van Director of Human Resources. Waarom deze functie? Ik ben erg gericht op harmonie, een goede sfeer binnen een team is voor mij essentieel. Ik zet me daarom ook graag in voor teamvorming, mensen enthousiasmeren en bij elkaar brengen. En dat is precies wat deze functie doet. 

Als Director of Human Resources ben ik verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de commissies van Mercurius. Ik organiseer activiteiten zoals: de commissiemarkt, commissieavonden, commissie challenges en het commissieweekend. Bijna alle activiteiten staan in het teken van onderlinge integratie tussen commissies en bestuur. Veel gezelligheid dus! Lijkt een commissie je leuk? Heb je ideeën voor commissies? Of wil je meer contact tussen leden? Dan moet je bij mij zijn! Mail me: hr.mercur[email protected]!

Ik heb onwijs veel zin in dit bestuursjaar en hoop jullie allemaal een keer te zien bij één van de Mercurius activiteiten, misschien wel als commissielid? 😉 

 

Carlijn Oskam – Director of Public Relations

Hoi! Mijn naam is Carlijn Oskam en ik ben 21 jaar. Momenteel ben ik de bachelor Bedrijfs-en consumentenwetenschappen aan het afronden en ik hoop daarna met MME te beginnen. Ik ontdekte tijdens het schrijven van mijn thesis dat ik het leuk vind om met bedrijven in contact te komen. Vandaar dat de functie Public Relations mij op het lijf geschreven is. Daarnaast vind ik het leuk om lekker wijntjes te drinken met vriendinnen, spelletjes te spelen en een goed boek te lezen.Ik zal het komende jaar dus de functie van Public Relations binnen het Mercurius bestuur op mij nemen. Mijn bezigheden bestaan voornamelijk uit het benaderen van bedrijven en contact hebben met andere externe partijen. Hier komen bijvoorbeeld stages voor leden en sponsorcontracten uit voort. Samen met de acquisitie benader ik deze bedrijven. Bovendien ben ik meekijkend bestuurslid van de Professional Committee. Zij organiseren activiteiten voor masterstudenten, waar ik dus binnenkort zelf ook onderdeel van zal zijn! Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in gezellig kletsen onder het genot van een bakje koffie? Kom gerust langs in ’t Hok of stuur me een mailtje (dan krijg je er helaas geen koffie bij)!

Esther van Seters – Director of Marketing

Hey! Ik ben Esther, 20 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Ik ben lid van de Promocie, een commissie die onder andere vier keer per jaar het tijdschrift ‘de Spam’ uitbrengt, winacties organiseert en merchandise ontwerpt. Naast mijn activiteiten bij Mercurius ben ik lid bij de studentenroeivereniging Argo en werk ik bij het Fletcher hotel ‘de Wageningse Berg’ in de bediening. Naast dit alles speel ik ook nog graag dwarsfluit, sta ik altijd open om een nieuw gerecht te koken en vind ik het erg gezellig om met vrienden en familie af te spreken. 

Toen ik zag dat er nog iemand gezocht werd voor de functie director of Marketing wilde ik die uitdaging wel aangaan. Aankomend jaar zal ik dus de functie Director of Marketing op mij nemen. Dit houdt in dat ik me bezig zal houden met social media, events promoten en de nieuwsmail maken en versturen naar alle leden van Mercurius Wageningen. Ik heb erg veel zin in dit bestuursjaar en hoop vele van jullie te zien bij de activiteiten! Heb je vragen of gewoon zin om lekker te kletsen, kom dan gerust langs in ‘t hok. Tot snel 🙂

 

nl_NLDutch