Otke Esmeijer – Voorzitter

Hoi allemaal! Mijn naam is Otke Esmeijer, ik ben 20 jaar oud en zit nu in het derde jaar van de bachelor Economie en Beleid. Het komende half jaar vervul ik de rol van president van het bestuur van Mercurius. Dat houdt in dat ik veel bezig zal zijn met het overzicht houden binnen de vereniging en het aansturen van de andere bestuursleden. Stuur mij dus vooral een mailtje als je vragen hebt 🙂 Bij Mercurius ben ik begonnen bij de Eerstejaarscommissie en ik heb ook de Axie gedaan. Onder andere geïnspireerd door mede-commissieleden besloot ik om de uitdaging aan te gaan en te solliciteren voor het bestuur. Wat mij zo leuk leek aan een bestuursjaar, is de interactie met de leden en commissies en de mogelijkheid om ideeën voor de vereniging tot uitvoering te gaan brengen. Naast vergaderen en borrelen met mijn medebestuursleden, houd ik ook van hardlopen en sporten met mijn ploeggenootjes van Argo. Ik kijk uit naar de rest van mijn bestuursjaar en naar heel veel leuke activiteiten!

Steg Snelders – Secretaris/Vice-voorzitter

Hoi allemaal, mijn naam is Steg Snelders en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer nu al 3 jaar in Wageningen en vermaak mij in de tussentijd kostelijk met de studie economie en beleid. Naast studeren ben ik in het verleden ook nog actief geweest bij Franciscus en sinds vorig jaar valt ook mercurius onder mijn lijstje van bezigheden. Na een zeer plezierig jaar als lid van de lexcie, waarin we vele activiteiten hebben georganiseerd, besloot ik het een stapje hogerop te proberen en een bestuursjaar bij Mercurius te gaan doen.

Aankomend jaar zal ik eerst als secretaris/vice-voorzitter en later als voorzitter proberen de vereniging te laten floreren. Ik hoop dat ik met mijn fanatisme en liefde voor het gesproken woord wat kan toevoegen aan de vereniging. Daarnaast hoop ik dat ik als Brabander ook nog de nodige gezelligheid met me mee kan brengen en zal ik proberen een waardige vertegenwoordiging op de vele wisselborrels te zijn!

 

 

 

Mobi van der Linden – Penningmeester

 

 

Anne-Ying Telders – Director of Human Resources

Hoi! Ik ben Anne-Ying Telders, 21 jaar, tweedejaars bedrijfs-en consumentenwetenschappen met als specialisatie consument. Dit komende jaar vervul ik de functie van Director of Human Resources. Waarom deze functie? Ik ben erg gericht op harmonie, een goede sfeer binnen een team is voor mij essentieel. Ik zet me daarom ook graag in voor teamvorming, mensen enthousiasmeren en bij elkaar brengen. En dat is precies wat deze functie doet. 

Als Director of Human Resources ben ik verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de commissies van Mercurius. Ik organiseer activiteiten zoals: de commissiemarkt, commissieavonden, commissie challenges en het commissieweekend. Bijna alle activiteiten staan in het teken van onderlinge integratie tussen commissies en bestuur. Veel gezelligheid dus! Lijkt een commissie je leuk? Heb je ideeën voor commissies? Of wil je meer contact tussen leden? Dan moet je bij mij zijn! Mail me: [email protected]!

Ik heb onwijs veel zin in dit bestuursjaar en hoop jullie allemaal een keer te zien bij één van de Mercurius activiteiten, misschien wel als commissielid? 😉 

 

Myrthe Rouschop – Director of Public Relations

 

 

Roos Wagteveld – Director of Marketing

Hoi! Ik ben Roos (20) en derdejaars bbc-student! Ik ben afgelopen jaar actief geweest in de Promocie en de AIDcie. Hier had ik zoveel plezier aan dat ik graag meer verantwoordelijkheid aan wilde gaan! Aankomend jaar zal ik de positie van Director of Marketing vervullen. Ik hou van samenwerken en van het zoeken naar creatieve oplossingen voor problemen. Komend bestuursjaar wil ik me ontwikkelen op beide vlakken om samen met het nieuwe bestuur tot mooie resultaten te komen! Naast Mercurius, ben ik actief lid van Argo en samen met mijn ploeg BerendBootje regelmatig te vinden op of naast de Rijn! Met een functie in het bestuur ga ik een nieuwe uitdaging aan en ik heb er ontzettend veel zin in! Kom gerust een keer langs in het hok om samen een bakje koffie te doen!

 

Leocadie Ploumen – Director of Education

 

 

 

nl_NLDutch