Ik ben Rianne en ben 19 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn tweedejaar Bedrijfs en Consumentenwetenschappen. Ik heb voor een bestuursjaar gekozen omdat ik het leuk vindt om mij naast mijn studie in te zetten voor anderen en dit mij een leuke uitdaging lijkt. Daarnaast ga ik altijd met veel plezier naar Mercurius activiteiten.
Afgelopen half jaar heb ik de rol van Secretaris met veel plezier vervuld en komend halfjaar zal ik de rol van Voorzitter vervullen. Daarnaast ben ik ook meekijkend bestuurslid bij de Eerstejaarscommissie en de Familliedag commissie.
Als voorzitter ben ik het aanspreekpunt van de vereniging en zorg ik dat alles besproken wordt in vergaderingen etc. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles goed loopt binnen het bestuur en dat de samenwerking soepel verloopt. Daarnaast is het contact met leden erg belangrijk. Daarom zie ik jullie graag eens op de activiteiten die georganiseerd worden door de commissies van Mercurius! 

Ik heb veel zin in het komende half jaar! En hoop jullie nog vaak te zien op activiteiten!

Heb je nog vragen, opmerkingen of gewoon iets leuks te vertellen, stuur dan gerust een mail of kom langs in ’t Hok!
Tot snel!

Mijn naam is Elsa Kuik en ik ben 19 jaar oud. Op dit moment ben ik eerstejaars student van de Bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, met gezellige mensen te zijn en om… te eten! Praten en dromen over eten doe ik ook graag. Wees gewaarschuwd, ik ben een echte foodlover.

Het afgelopen half jaar ben ik voorzitter geweest van de PromoCie commissie van Mercurius en daar heb ik het erg naar mijn zin gehad. Ik was alleen op zoek naar meer uitdaging en ik merkte dat ik ook meer aankon. Daarom heb ik besloten om een bestuursjaar te doen bij Mercurius. Het komende half jaar zal ik de rol vervullen van Secretaris/Vice-President in het Mercurius bestuur. Dit houdt in dat ik alle inkomende e-mails en post zal lezen en beantwoorden. Daarnaast zijn het up-to-date houden van het ledenbestand en contact houden met de leden belangrijke taken. Ik heb er zin in en ik hoop dat ik een gezellige tijd met je ga hebben bij de Mercurius activiteiten! 

Heb je nog vragen, opmerkingen of gewoon iets leuks te vertellen, stuur dan gerust een mail of kom langs in ’t Hok!

Tot snel!

Mijn naam is Rianka Laarman en ik ben 19 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Naast mijn studie wilde ik eigenlijk nog iets anders doen. Daarom heb ik gekozen voor een bestuursjaar bij Mercurius. Het komende jaar zal ik de penningmeester van het bestuur van Mercurius worden. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle geldzaken omtrent de vereniging. Dat betekent dat ik onder andere de betalingen en facturen bijhoud, en ook de aanvragen voor subsidies doe. Verder ondersteun ik de penningmeesters van de commissies, wanneer zij hulp nodig hebben.

Ik heb veel zin in mijn bestuursjaar en hoop jullie bij de activiteiten van Mercurius te zien.

Voor vragen of opmerkingen, stuur gerust een mail of kom langs in ‘t Hok

Mijn naam is Wessel Reusken. Ik ben 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn eerste jaar van de bachelor Economie en Beleid. Toen er een bestuursfunctie beschikbaar kwam, leek me dit een goede mogelijkheid om mij naast mijn studie verder te ontwikkelen en om mij in te zetten voor leuke en leerzame activiteiten voor mijn medestudenten. Ook ben ik zelf fan van de Mercurius activiteiten en leek het me leuk om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.
Het komende jaar zal ik de functie van Director of Education gaan vervullen binnen Mercurius. Als verantwoordelijke voor educatie kun je altijd bij mij terecht voor vragen en opmerkingen over je opleiding. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met studieadviseurs, de vak evaluaties en de beschikbaarheid van kwalitatieve samenvattingen op de website. Maar het belangrijkste voor mij is een goede leeromgeving voor de studenten en een vorm van educatie en educatieve activiteiten die afgesteld is op de voorkeuren van de studenten. Dus mocht je een vraag of een opmerking over je studie hebben, of over iets anders waarbij ik je kan helpen, kom dan gerust langs in t’ Hok of stuur mij een mail!

Mijn naam is Lars Brugman, ik ben 21 jaar en 3e jaars student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Ik zal het komend jaar de Director of Human Resources zijn binnen Mercurius. Hiervoor heb ik ongeveer een jaar bij de LexCie gezeten, waar we een hoop leuke activiteiten georganiseerd hebben!

Als Director of Human Resources ben ik het aanspreekpunt van de commissies. Waar zouden wij zijn immers zonder de activiteiten die door onze commissies worden georganiseerd? Om die reden zal ik mij het komend jaar inzetten om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, en problemen op te lossen wanneer deze zich voordoen. Dit doe ik onder andere door het peileroverleg voor te zitten. Het peileroverleg is een vergadering die twee maal per jaar gehouden wordt met alle voorzitters van de commissies en het bestuur. Daarnaast verzorg ik een aantal avonden, om de commissieleden te bedanken voor hun inzet. Ook zal ik natuurlijk aanwezig zijn op een groot deel van onze activiteiten en de wisselborrels waar wij als bestuur aanwezig zijn.

Deelnemen in een commissie is niet alleen heel leerzaam, maar ook gezellig. Naast het serieus organiseren van activiteiten voor de leden, ga je ook vaak genoeg met jouw en andere commissies samen wat leuks doen zoals eten, feesten, bowlen, enzovoort! Als je geïnteresseerd bent in commissiewerk, kan je me altijd een mailtje sturen of langskomen in ‘t Hok!

Mijn naam is Floris Gerlag. Ik ben 20 jaar oud en tweedejaars student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Mijn interesses liggen vooral bij voeding, marketing en consumenten. In mijn vrije tijd probeer ik graag nieuwe recepten uit en roei ik. Na een jaar met veel plezier commissiewerk gedaan te hebben bij de LexCie zocht ik een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden in een bestuursfunctie bij Mercurius.

In mijn functie Public Relations ben ik vooral bezig met het contact met externe partijen. Denk hierbij aan bedrijven regelen die willen sponsoren, stages voor leden aanbieden en andere samenwerkingen met bedrijven en instanties opzetten. Dit kan ik niet alleen en daarom helpt de commissie de Acquisitie mij hierbij. Ook ben ik meekijkend bestuurslid bij de Sportcie, wat wel een lekkere afwisseling is naast het vele bedrijvencontact. 

Ik hoop jullie allemaal bij de activiteiten van Mercurius te zien! Voor vragen, een praatje of gewoon een gratis kopje koffie mag je altijd langskomen in ’t Hok (kelder Leeuwenborch). Mailen kan natuurlijk ook. 

Ik ben Tijn Berkhout, 20 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van de studie: bedrijfs- en consumentenwetenschappen. Ik heb besloten om een bestuursjaar te gaan doen omdat ik best veel vrije tijd had naast mijn studie en dit graag nuttig wilde besteden. Ook wilde ik me graag inzetten voor de andere studenten en iets doen wat ik nooit eerder heb gedaan. Dus in het bestuur gaan was een erg goeie optie voor mij. 

Komend halfjaar zal ik de functie Director of Marketing gaan vervullen. Hierbij houd ik me bezig met de promotie van de activiteiten van Mercurius, de nieuwsmail, website en sociale media.  Daarnaast ben ik meekijkend bestuurslid bij de PromoCie die vier keer per jaar het SPAM magazine publiceert. 

Ik heb erg veel zin in komend halfjaar en ik hoop jullie ook. Voor vragen, opmerkingen of tips, kan je altijd mailen of kom gezellig langs in ’t Hok. 

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch