Elsa Kuik – Voorzitter

Hoi! Ik ben Elsa Kuik, 19 jaar en op dit moment ben ik tweedejaars bachelorstudent van de studie Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Afgelopen half jaar heb ik de rol van Secretaris/Vice-President vervuld en komend half jaar zal ik de rol van President vervullen. Als President ben ik het aanspreekpunt van de vereniging, houd ik het overzicht en leid ik de vergaderingen. Daarnaast zet ik me in voor een goede teamspirit (en veel gezelligheid) binnen het bestuur en zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te denken, dromen en praten over eten, om nieuwe recepten uit te proberen en om samen te koken. Het zal je niet verbazen als ik je nu vertel dat ik een heuse foodlover ben. Naast genieten van eten, geniet ik ook heel erg van Zumba, creatief bezig zijn in de PromoCie commissie van Mercurius, spontaan dansen en gezellige avondjes met vrienden!

Ik heb erg veel zin in komend half jaar en ik hoop jullie te ontmoeten op onze activiteiten die georganiseerd worden door de commissies van Mercurius!

Wil je gezellig kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee samen? Kom langs ’t Hok, in de kelder van de Leeuwenborch. Tot snel

Sophie van Bon – Secretaris

Ik ben Sophie van Bon, 21 jaar en tweedejaars student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Komend halfjaar zal ik de functie van secretaris en vice-voorzitter vervullen. Dit houdt in dat ik alle mails beantwoord, het ledenbestand actueel houd en verantwoordelijk ben voor het contact met leden. De reden dat ik een bestuursjaar ga doen is dat ik zo veel mogelijk leden wil leren kennen (corona-proof natuurlijk ).

Hiervoor ben ik lid geweest van de AIDcie en nu ben ik voorzitter van de familiedag commissie. Daarnaast zit ik in de onderwijscommissie en ben ik lid bij SSR-W. Komend jaar zal ik ook meekijkend bestuurslid zijn bij de FoodCie en de familiedag commissie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen veganistisch te koken met vrienden en alle koffietentjes van Wageningen uit te proberen!

Hopelijk zie ik jullie snel bij een van de activiteiteiten van Mercurius! Jullie kunnen mij ook altijd bereiken via de mail: secretary.mercurius@wur.nl.

Lukas Jannink – Penningmeester

Ik ben Lukas Jannink, 18 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn bacheloropleiding Economie & Beleid. Na een jaar in de eerstejaarscommissie te hebben gezeten wist ik zeker dat ik het leuk vond om actief betrokken te zijn bij de studievereniging. Mede om die reden ga ik aankomend jaar de bestuursfunctie van penningmeester van Mercurius aannemen.

Als penningmeester betreft mijn functie alle financiële zaken van Mercurius, zoals facturen, subsidiëring en andere geldzaken. Daarnaast is het mijn taak om een steun in de rug te zijn voor commissieleden die penningmeester zijn, wanneer dat nodig blijkt.

Ik kijk uit naar aankomend jaar en hoop velen van jullie te mogen ontmoeten tijdens activiteiten. Voor vragen of opmerkingen zijn jullie welkom om te mailen of langs te komen in ’t Hok!

Wessel Reusken – Director of Education

Hoi allemaal! Mijn naam is Wessel Reusken. Ik ben 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Economie en Beleid. Toen er een bestuursfunctie beschikbaar kwam, leek me dit een goede mogelijkheid om mij naast mijn studie verder te ontwikkelen en om mij in te zetten voor leuke en leerzame activiteiten voor mijn medestudenten. Ook ben ik zelf fan van de Mercurius activiteiten en leek het me leuk om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Ik heb de functie van Director of Education binnen Mercurius nu een half jaar vervuld, en ook komend half jaar kunnen jullie op mij rekenen. Als verantwoordelijke voor educatie kun je altijd bij mij terecht voor vragen en opmerkingen over je opleiding. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met studieadviseurs, de vak evaluaties en de beschikbaarheid van kwalitatieve samenvattingen op de website. Maar het belangrijkste voor mij is een goede leeromgeving voor de studenten en een vorm van educatie en educatieve activiteiten die afgesteld is op de voorkeuren van de studenten.

Dus mocht je een vraag of een opmerking over je studie hebben, of over iets anders waarbij ik je kan helpen, kom dan gerust langs in t’ Hok of stuur mij een mail!

Noah van Blaaderen – Director of Human Resources

Hai, mijn naam is Noah van Blaaderen en ik ben 18 jaar oud. Ik ben 2e jaars Economie en Beleid student, en ben dit aankomende jaar de Director of Human Resources van Mercurius! Vorig jaar heb ik in de Eerstejaarscommissie gezeten wat ik erg leuk vond, hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in Mercurius en heb ik voor een bestuursjaar gekozen.

Als director of Human Resources ben ik verantwoordelijk voor alle commissies binnen Mercurius. Als je een vraag hebt over een commissie of over het algemeen lid zijn binnen Mercurius, kan je met mij contact opnemen! Ik zorg ervoor dat het contact tussen leden en bestuur wordt onderhouden en dat de algemene sferen binnen de commissies goed zijn. Ik organiseer activiteiten zoals een educatieve cursus, de commissiemarkt en commissieavonden.

Ik hoop dat ik vele van jullie ga ontmoeten bij de Mercurius activiteiten! Voor vragen over commissiewerk of gewoon een praatje, kan je mij altijd mailen!

Carlijn Oskam – Director of Public Relations

Hoi! Mijn naam is Carlijn Oskam en ik ben 21 jaar. Momenteel ben ik de bachelor Bedrijfs-en consumentenwetenschappen aan het afronden en ik hoop daarna met MME te beginnen. Ik ontdekte tijdens het schrijven van mijn thesis dat ik het leuk vind om met bedrijven in contact te komen. Vandaar dat de functie Public Relations mij op het lijf geschreven is. Daarnaast vind ik het leuk om lekker wijntjes te drinken met vriendinnen, spelletjes te spelen en een goed boek te lezen.

Ik zal het komende jaar dus de functie van Public Relations binnen het Mercurius bestuur op mij nemen. Mijn bezigheden bestaan voornamelijk uit het benaderen van bedrijven en contact hebben met andere externe partijen. Hier komen bijvoorbeeld stages voor leden en sponsorcontracten uit voort. Samen met de acquisitie benader ik deze bedrijven. Bovendien ben ik meekijkend bestuurslid van de Professional Committee. Zij organiseren activiteiten voor masterstudenten, waar ik dus binnenkort zelf ook onderdeel van zal zijn!

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in gezellig kletsen onder het genot van een bakje koffie? Kom gerust langs in ’t Hok of stuur me een mailtje (dan krijg je er helaas geen koffie bij)!

 Esther van Seters – Director of Marketing

Hey! Ik ben Esther, 19 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Ik ben lid van de Promocie, een commissie die onder andere vier keer per jaar het tijdschrift ‘de Spam’ uitbrengt, winacties organiseert en merchandise ontwerpt. Naast mijn activiteiten bij Mercurius ben ik lid bij de studentenroeivereniging Argo en werk ik bij het Fletcher hotel ‘de Wageningse Berg’ in de bediening. Naast dit alles speel ik ook nog graag dwarsfluit, sta ik altijd open om een nieuw gerecht te koken en vind ik het erg gezellig om met vrienden en familie af te spreken. 

Toen ik zag dat er nog iemand gezocht werd voor de functie director of Marketing wilde ik die uitdaging wel aangaan. Aankomend jaar zal ik dus de functie Director of Marketing op mij nemen. Dit houdt in dat ik me bezig zal houden met social media, events promoten en de nieuwsmail maken en versturen naar alle leden van Mercurius Wageningen. 

Ik heb erg veel zin in dit bestuursjaar en hoop vele van jullie te zien bij de activiteiten! Heb je vragen of gewoon zin om lekker te kletsen, kom dan gerust langs in ‘t hok. Tot snel 🙂

nl_NLDutch