Business Week

23 maart tot en met 29 maart 2021

 

Tijdens de bedrijvenweek worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor jouw carrière! En alles in samenwerking met bedrijven. Schrijf je snel in!

 

Op dinsdag 23 maart komt Emmelien Venselaar van ASN Bank vertellen over de duurzame portfolio van ASN Bank. Hoe werkt deze selectie, welke afwegingen worden daarbij gemaakt en wat voor soort klanten spreekt dit aan?

Op woensdag 24 maart komt Jan Donders vertellen over het BoFEB-programma, een traineeship voor mensen die als financieel-economisch beleidsmedewerker aan de slag willen.

Op donderdag 25 maart ga je samen met De Kleine Consultant een consultancy vraagstuk oplossen, zoals je die zou kunnen krijgen als je daar als student werkt.

Op vrijdag 26 maart zal Jan Nelissen van TOTE-M op een interactieve manier uitleggen wat Customer Journey Mapping om een optimale klantbeleving te creëren. 

Op maandag 29 maart zal Mondelēz beginnen met een uitleg over hun stages en traineeships. Hierna zullen er 1-op-1 speeddates plaatsvinden. Let op: Hiervoor moet je van tevoren je CV opsturen naar [email protected] 

Schrijf je snel in voor deze gave kennismakingen met bedrijven!
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] 

 

nl_NLDutch