Otke Esmeijer – Voorzitter

Hoi allemaal! Mijn naam is Otke Esmeijer, ik ben 20 jaar oud en zit nu in het derde jaar van de bachelor Economie en Beleid. Het komende half jaar vervul ik de rol van president van het bestuur van Mercurius. Dat houdt in dat ik veel bezig zal zijn met het overzicht houden binnen de vereniging en het aansturen van de andere bestuursleden. Stuur mij dus vooral een mailtje als je vragen hebt 🙂 Bij Mercurius ben ik begonnen bij de Eerstejaarscommissie en ik heb ook de Axie gedaan. Onder andere geïnspireerd door mede-commissieleden besloot ik om de uitdaging aan te gaan en te solliciteren voor het bestuur. Wat mij zo leuk leek aan een bestuursjaar, is de interactie met de leden en commissies en de mogelijkheid om ideeën voor de vereniging tot uitvoering te gaan brengen. Naast vergaderen en borrelen met mijn medebestuursleden, houd ik ook van hardlopen en sporten met mijn ploeggenootjes van Argo. Ik kijk uit naar de rest van mijn bestuursjaar en naar heel veel leuke activiteiten!

Steg Snelders – Secretaris/Vice-voorzitter

Hoi allemaal, mijn naam is Steg Snelders en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer nu al 3 jaar in Wageningen en vermaak mij in de tussentijd kostelijk met de studie economie en beleid. Naast studeren ben ik in het verleden ook nog actief geweest bij Franciscus en sinds vorig jaar valt ook mercurius onder mijn lijstje van bezigheden. Na een zeer plezierig jaar als lid van de lexcie, waarin we vele activiteiten hebben georganiseerd, besloot ik het een stapje hogerop te proberen en een bestuursjaar bij Mercurius te gaan doen.

Aankomend jaar zal ik eerst als secretaris/vice-voorzitter en later als voorzitter proberen de vereniging te laten floreren. Ik hoop dat ik met mijn fanatisme en liefde voor het gesproken woord wat kan toevoegen aan de vereniging. Daarnaast hoop ik dat ik als Brabander ook nog de nodige gezelligheid met me mee kan brengen en zal ik proberen een waardige vertegenwoordiging op de vele wisselborrels te zijn!

 

 

 

Mobi van der Linden – Treasurer

 

 

Anne-Ying Telders - Director of Human Resources

H.oi! My name is Anne-Ying Telders, 21 years old, second-year student in business and consumer sciences, specializing in consumer. This coming year I will fulfill the position of Director of Human Resources. Why this position? I am very focused on harmony, a good atmosphere within a team is essential for me. That is why I like to dedicate myself to team building, enthusing people and bringing them together. And that's exactly what this feature does. 

As Director of Human Resources, I am responsible for everything related to Mercurius' committees. I organize activities such as: the committee market, committee evenings, committee challenges and the committee weekend. Almost all activities are dominated by mutual integration between committees and the board. So a lot of fun! Would you like a committee? Do you have any ideas for committees? Or do you want more contact between members? Then you have to be with me! Mail me: [email protected]!

I'm really looking forward to this board year and hope to see you all at one of the Mercurius activities, perhaps as a committee member? 😉 

 

Myrthe Rouschop – Director of Public Relations

 

 

Roos Wagteveld – Director of Marketing

Hoi! Ik ben Roos (20) en derdejaars bbc-student! Ik ben afgelopen jaar actief geweest in de Promocie en de AIDcie. Hier had ik zoveel plezier aan dat ik graag meer verantwoordelijkheid aan wilde gaan! Aankomend jaar zal ik de positie van Director of Marketing vervullen. Ik hou van samenwerken en van het zoeken naar creatieve oplossingen voor problemen. Komend bestuursjaar wil ik me ontwikkelen op beide vlakken om samen met het nieuwe bestuur tot mooie resultaten te komen! Naast Mercurius, ben ik actief lid van Argo en samen met mijn ploeg BerendBootje regelmatig te vinden op of naast de Rijn! Met een functie in het bestuur ga ik een nieuwe uitdaging aan en ik heb er ontzettend veel zin in! Kom gerust een keer langs in het hok om samen een bakje koffie te doen!

 

Leocadie Ploumen – Director of Education

 

 

 

en_GBEnglish