Gzicht

Aangenaam!

Wij zijn gzicht, een snelgroeiend, kleinschalig adviesbureau. Samen met een team van gedreven adviseurs met verschillende expertises helpen wij organisaties in de zorg, het onderwijs of bij de overheid de snelheid van veranderingen bij te houden. Dit doen wij door financiële en bedrijfskundige vraagstukken op te lossen. Tot het gewenste resultaat bereikt is.

gzicht is op zoek naar adviseurs die gaan voor ‘elke dag een beetje beter’. Wij zijn er voor enthousiaste starters die de charme van een kleine organisatie omarmen, ruimte zoeken om uit hun comfortzone te stappen en zich samen met ons willen inzetten voor een betere maatschappij. Teamspel is onze werkwijze, waarvan jij het gezicht bent naar de klant. Door ons samenspel bereiken we meer. De korte lijntjes met elkaar en de klant zorgen voor een goede sfeer.

Bij gzicht werk je samen met collega-adviseurs om financiële en bedrijfskundige vraagstukken op te lossen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het optimaliseren van administratieve processen, het opstellen van een businesscase voor een financieringsvraag of het (her)inrichten van de planning & control cyclus. Afwisselende opdrachten zorgen ervoor dat jij je bij gzicht nooit verveelt. Ook leuk is dat je bij gzicht mede invulling geeft aan de toekomst van het adviesbureau. Naast onze dagelijkse werkzaamheden vinden we persoonlijke ontwikkeling van de medewerker belangrijk. Dit bieden we aan in de vorm van trainingen en kennissessies. Elke dag een beetje beter, dat is ons motto!

Nieuwsgierig naar gzicht? We komen graag in gesprek met leergierige en eigenwijze mensen die bij ons passen. Voor meer informatie neem dan een kijkje op onze website, of neem contact op met Joice Baten (06 51 45 96 19) of Annemiek Hegen (06 19 44 16 70).